Драгомир Драганов е новият областен управител на Русе

Драгомир Драганов е новият областен управител на Русе

Драгомир Драганов става областен управител на Русе

Драгомир Драганов става областен управител на Русе

Опасно шофиране по булевард "България"

Опасно шофиране по булевард "България"

Алисе Муртезова предлага спешна среща за мерките срещу коклюш в Русе

Алисе Муртезова предлага спешна среща за мерките срещу коклюш в Русе

Пенчо Милков: Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи. Никой не е над закона!

Пенчо Милков: Стоя изцяло зад мисията на общинските полицаи. Никой не...

Последни новини

Хороскоп

Дневен хороскоп за зодия Овен [ събота - 27 април 2024 г. ]

Доверете се на интуицията си: днес нейните съвети ще бъдат особено точни и верни. Бързо разбирате трудни ситуации и намирате изход от трудни ситуации.Ще има възможност за сключване на изгодни сделки, увеличаване на доходите, както и придобиване на някои полезни умения.Лесно намирате общ език с любимия човек. Не възникват кавги, дори и да не сте съгласни за всичко.Овенът успява бързо да намери компромиси, избягвайки претенции и взаимни оплаквания. Готови сте да изслушате мнението на други близки хора; те отговарят със същото.

Дневен хороскоп за зодия Телец [ събота - 27 април 2024 г. ]

Не е най-лесният ден за Телците. По-подходящо е за почивка и възстановяване, отколкото за тежка работа и важни дела.Възможни са дребни грешки, досадни недоразумения, които няма да имат сериозни последствия, но ще развалят настроението за известно време.Втората половина на деня ще донесе добри новини. В същото време се появяват страхотни идеи. Всичко това ще ви зареди с оптимизъм и с ентусиазъм ще се заемете с нещата, които отдавна сте отлагали. Мнозина ще намерят начин да осъществят това, което отдавна са планирали.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци [ събота - 27 април 2024 г. ]

Добър ден за Близнаци. Можете да постигнете значителен напредък в бизнеса, ако не се разсейвате от нищо друго, не губете време във фантазии и мисли за това как обстоятелствата биха могли да се развият още по-успешно.Съсредоточете се върху решаването на практически проблеми: това не само ще ви помогне да работите по-ефективно, но и ще ви помогне да поддържате добро настроение и да избегнете разочарования и негодувания.Разбирате се добре с любимите си хора и бързо намирате общ език с тези, на които държите. Можете спокойно да обсъдите въпроси, които преди това са предизвикали разногласия.

Дневен хороскоп за зодия Рак [ събота - 27 април 2024 г. ]

Интересен ден за Раците. Не е без трудности, но те възникват само за да ви накарат да помислите, да видите текущата ситуация в различна светлина и да разберете как да действате, за да спечелите важни победи.Появяват се много страхотни идеи. Скоро ще можете да ги приложите, но междувременно има време да помислите за всичко. Възможни са предложения за сътрудничество.Общуването с любимите хора ще бъде лесно и приятно. Има много поводи за шеги и забавления. Възможни са и сериозни разговори, но едва ли днес ще се вземат окончателни решения.

Дневен хороскоп за зодия Лъв [ събота - 27 април 2024 г. ]

Лъвът има добър ден за започване на нови неща, включително и трудни. Те ще ви дадат възможност да се докажете, да покажете на какво сте способни, а също и да натрупате опит, който скоро ще ви бъде полезен.Бъдете готови за факта, че ще трябва да работите много и не винаги нещата ще ви харесват. Въпреки това ще постигнете отлични резултати и ще се гордеете със себе си. Вашите близки ще споделят с вас радостта от победите.Хора, на чийто опит можете да се доверите, дават разумни съвети навреме. И интуицията безпогрешно ви подсказва кои препоръки трябва да следвате и кои да пренебрегнете.

Дневен хороскоп за зодия Дева [ събота - 27 април 2024 г. ]

Денят е много подходящ за Девите за общуване с различни хора. Успявате да направите добро впечатление дори на тези, които обикновено не харесват никого. И за това изобщо не е необходимо да се срещате лично: достатъчно е да общувате във виртуалното пространство.Струва си обаче да имате предвид: хората, които внезапно ви харесаха днес, може скоро да променят мнението си. Така че е твърде рано да ги регистрирате като приятели.Парични постъпления са вероятни следобед. Не бързайте да губите полученото за дреболии: скоро тези средства ще намерят по-достойно приложение.

Дневен хороскоп за зодия Везни [ събота - 27 април 2024 г. ]

Напрегнат ден за Везни. Ще искате да промените нещо в живота си, но няма веднага да стане ясно какво точно и как най-добре да го направите. Не бързайте, дайте си време. След известно мислене ще разберете накъде да се движите.Можете да се консултирате със стари приятели; Възможно е техните съвети да бъдат полезни. Възможни са непланирани разходи.Най-вероятно това ще бъде малка сума, но все пак ще съжалявате, че трябва да я похарчите. Не се разстройвайте особено - скоро ще ви очакват парични постъпления.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион [ събота - 27 април 2024 г. ]

Скорпионите ще имат добър ден, ако сте сериозни, спокойни и внимателни. Категорично не се препоръчва, първо, да се нервирате за дреболии, и второ, да бъдете мързеливи, да подхождате несериозно към работата и да отлагате нещата.Сериозният подход към всичко, постоянството и решителността дават невероятни резултати. Следобед ще искате нещо необичайно. Търсете интересни неща за правене, опитайте се да внесете приятно разнообразие в живота си.Можете да започнете да учите нещо, за което знаете малко: такава дейност бързо ще ви заплени истински.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец [ събота - 27 април 2024 г. ]

Плодотворен ден за Стрелец. Ще има шанс за бързо и успешно решаване на важни служебни въпроси. Няма да пропуснете възможността да затвърдите професионалните си позиции и да се изкачите по кариерната стълбица.Важно е правилно да оцените силните си страни: в близко бъдеще е малко вероятно някой да може да ви помогне, така че бъдете готови да действате сами. Може да има добри новини отдалеч.Най-често те не засягат лично вас, а хора, които по някаква причина са ви много скъпи. Искрено се радвате на успехите на другите, но вашите собствени победи са точно зад ъгъла.

Дневен хороскоп за зодия Козирог [ събота - 27 април 2024 г. ]

За Козирозите денят ще бъде страхотен, защото вие ще се постараете да бъде такъв. Желанието да направите нещо ново ви кара да експериментирате и стимулира въображението ви.Възможно е да откриете таланти, за които не сте имали представа преди, или да започнете да учите нещо необичайно.Възможно е да има добри новини от стари приятели, както и интересни предложения от хора, с които сте сътрудничили преди. Отношенията, които сега започват като бизнес, в крайна сметка ще станат неформални и ще се радвате за това.

Дневен хороскоп за зодия Водолей [ събота - 27 април 2024 г. ]

Не бързайте за никъде. Като действа последователно, предприемайки една целенасочена стъпка след друга, Водолеят може да постигне успех в бизнеса. Не допускайте хаос и объркване, опитайте се да направите всичко, което сте планирали преди.Постоянството и твърдостта ще ви помогнат да преодолеете обстоятелствата. В следобедните часове са възможни неочаквани, но много приятни предложения. Веднага ще разберете как да им отговорите.В същото време приятелите ще споделят интересни идеи или ще дават добри новини. Ще има какво да обсъдите, а разговорът ще бъде вдъхновяващ.

Дневен хороскоп за зодия Риби [ събота - 27 април 2024 г. ]

Рибите не винаги успяват да намерят общ език с другите. Понякога сте неразбрани дори от тези, с които преди сте се разбирали добре. Възможни са разногласия, свързани с работата.Споровете ще затруднят концентрацията върху бизнеса. Въпреки всичко, което се случва, вие оставате спокойни и правите това, което смятате за необходимо. Тази тактика ви позволява да постигнете успех.Ще има шанс да се върнете към стари неща, които някога сте отлагали с голямо съжаление. Сега можете да завършите започнатото и да се насладите на резултата, който ще надмине очакванията ви.

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари